Månadssparande i Tellus Fonder

TellusFonder_Banner_Kampanjsida


Det är enkelt att starta ett månadssparande

Första steget till ett månadssparande i Tellus Fonder är att anmäla dig som ny kund. Du kan enkelt fylla i blanketterna online och legitimera dig med hjälp av Bank-ID. Klicka på knappen nedan så länkas du vidare till bli ny kund ansökan. Är du redan kund i Tellus Fonder? Då kan du hoppa över detta steg.


Har du inte Bank-ID? Då du kan fylla i blanketten på papper och skicka till oss per post. Hämta hem blanketten för anmälan av ny kund här.


Anmalan_nykund_online


Månadssparande med autogiro

Efter att du blivit kund hos oss är steg två att skapa ett månadssparande. Du kan enkelt fylla i blanketten för månadssparande (autogiro) online och signera med Bank-ID. Klicka på knappen nedan så länkas du vidare till ansökan för autogiro.

 

Har du inte Bank-ID? Ingen fara, du kan fylla i blanketten på papper och skicka till oss per post. Hämta hem blanketten för månadssparande (autogiro) här.


manadssparande_online


Våra fonder

Vilken/vilka fonder vill du starta månadssparande i? Läs mer om våra två fonder genom att klicka på länkarna, Tellus Midas och Tellus Globala Investmentbolag.


Riskinformation

Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar du investerar i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Innan du köper en fond ber vi dig ta del av alla information om fonden. Läs fullständig informationsbroschyr, faktablad och årsrapport.

Tellus Fonder är ett oberoende fondbolag med stark entreprenörskänsla. Vi har som ambition att skapa och förvalta intressanta nischfonder på de internationella aktiemarknaderna.